Fortfarande ont

Har fortfarande ont i min höft. Men det börjar bli bättre. Inatt så har jag sovit hela natten, till skillnad från natten igår. Jag vaknade någon gång i natt och behövde gå på toa. Glömde höften och vräkte mig upp ur sängen som vanligt. Eller inledde vräkandet. AO AO AO. Den fanns där!

Stannar hemma från jobbet idag också. Får ta ut ett par semesterdagar. Sambon och jag skall till Göteborg i helgen och jag vill INTE riskera detta. Det får bli lite lugnare än vi tänkt oss ändå. Tyvärr är väl inte väderleken så mild mot oss. Så här ser helgens prognos ut:

Dvs regn, regn och åter regn. Tänker ta regnjackan med mig. Och något Liseberg lär det inte bli. hade det nog i och för sig inte blivit annars heller,  men nu kan man i alla fall skylla på min höft och på vädret.

Man åker ju ofta iväg bara för att komma bort lite. Det är inte alltid så noga vad man gör. Man vill käka gott, ta sig ett glas öl eller vin och bara finnas till. Fik lär det väl också finnas. Det blir inte så mycket promenerande när det regnar, men med tanke på min höft kunde vi ändå inte promenera så supermycket.

Konstigt bara hur min kropp alltid skall reagera så mycket varje gång jag kör igång med träning. Det är inte mycket den tål uppenbarligen. Men jag SKA ändå komma igång med träning. Kroppsliga protester eller inte. Kommer väl bara att ta lite tid, och jag får kanske ändra i planeringen och vänta med löpningen lite. Får se om jag kommer på något annat att roa mig med. Eller roa och roa. Jag tillhör de människor som inte tycker om att träna. Och det kvittar hur mycket i form jag är. Jag tycker inte det blir roligare att träna när jag hållit på ett tag heller. Det blir bara lättare. Det är därför det är så himla svårt att hålla igång det där med träning. Det är ju så TRÅKIGT!! Alla alternativa saker är roligare att göra. Därför ramlar jag alltid ur träningsvanorna. Jag kan köra tre-fyra gånger i veckan  under ett år och sedan kan jag lägga av direkt. Utan att sakna det ett dugg. Var är det där träningssuget som jag läst om? Att träningen skall bli som ett knark som man inte kan vara utan?? Pytt heller – sa någon till mig att du behöver inte träna mer i hela ditt liv skulle jag bara bli glad.

Det FINNS i och för sig träningssorter jag gillar.

Tex älskar jag att simma. Men jag HATAR att simma i de där simhallarna. Först skall man trängas i ett duschrum. Varför är det alltid mammorna som tar barnen med sig??? Och eftersom det alltid är mammorna som tar barnen med sig, varför har man inte gjort FLER duschar i damernas omklädningsrum.

När man väl har tagit sig igenom första duschningen och tar sig till bassängen kan man vara säker på att träffa på minst ett kompispar. Ni vet, de där som simmar i bredd i bassängen och pratar. I vårat badhus så brukar motionssimmandet få hållas i en viss del av bassängen och man måste simma i en cirkel. Vilket innebär att om man skall simma förbi det där kompisparet kommer man ALLTID in på mötande bana. Och till och med jag, som ändå är en långsam simmare, måste ju simma förbi kompisparet. Eftersom de pratar hela tiden så simmar de nämligen extremt långsamt. Fast ibland brukar jag bli förbannad. Då simmar jag mittemellan dem och tvingar en av dem ut i mötande bana. Skiter sådana människor helt i andra? De vill simma i bredd och prata då gör de så. Att de förstör för ALLA ANDRA som vill simma det skiter de totalt i. Vad är det för egoistiskt samhälle vi lever i. Och tyvärr är det alltid kvinnor. Jag har aldrig sett manliga kompispar. Inget smickrande för vårt kön det inte.

Önskar jag hade en egen bassäng.

Nej, nu skall funder på om jag packat allting jag behöver till Göteborg.
är kompisparet kommer man ALLTID in på mötande bana. Och till och med jag, som ändå är en långsam simmare, måste ju simma förbi kompisparet. Eftersom de pratar hela tiden så simmar de nämligen extremt långsamt. Fast ibland brukar jag bli förbannad. Då simmar jag mittemellan dem och tvingar en av dem ut i mötande bana. Skiter sådana människor helt i andra? De vill simma i bredd och prata då gör de så. Att de förstör för ALLA ANDRA som vill simma det skiter de totalt i. Vad är det för egoistiskt samhälle vi lever i. Och tyvärr är det alltid kvinnor. Jag har aldrig sett manliga kompispar. Inget smickrande för vårt kön det inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *