Elektriska manicker

Någon telefon har jag ju inte fått. Lite störigt för en tekniknörd. När jag nu liksom äntligen bestämt mig så vill jag ju inte sitta och vänta. Har funderat mer en en gång på att gå över till en Iphone 7, men jag kommer om och om igen fram till att jag vill inte ha en telefon utan hörlursuttag. Jag använder hörlurar jättemycket.  Det måhända är framtiden, men jag är inte i framtiden riktigt ännu.

Men vi har just nu beställt oss TVÅ stycken elektriska manicker utöver min telefon. Den första är maken mer exalterad över än jag och det är en robotdammsugare. Nu tror naturligtvis jag också att det är jättebra för vi är inte så makalöst duktiga på att städa och då vi har hundar så hoppas vi på att det där ska bli toppen. Den ska gå framförallt på undervåningen som är det ställe som hundarna smutsar ner på mest. Men då den går att flytta så kan vi lyfta runt den om vi vill. Jag ska återkomma till hur bra det var när vi har fått hem den och satt igång den.

Utöver det har vi beställt oss en Slowjuicer. En maskin som kan göra juice av lite hårda saker. Och att vi beställt den just nu är därför att vi har så himla mycket äpplen i år. Vi har kokt lite mos, kanske kokar jag lite till, och vi har bakat äppelkakor till höger och vänster, men det går bara att äta en viss mängd äppelkaka. Så vi tänkte att vi kunde börja dricka lite äppeljuice dessutom. Så länge vi kan hålla äpplena någorlunda fräscha i alla fall. Och därefter kan vi använda den även till annat. Såsom morotsjuice och andra blandningar. Även här ska jag återkomma till hur den är. Vi testade en råsaftcentrifug en gång och den gav väl juice, men den var väldigt svår att diska. Den här manicken ska enligt vad jag läst vara lätt att diska, något som är en förutsättning för att man ska känna sig beredd att använda den.

Så – ingen telefon – men ändå lite elektronik och elektricitet framöver.

5 Kommentarer

  1. Vi har köpt en robotdammsugare för nån månad sen, och det fungerar väldigt bra, tycker vi. Bra, att man kan sätta upp en visuell vägg och liksom stänga till där man inte vill att den ska vara. Ska bli intressant att få veta vad du tycker om juice-grejen. Eftersom vi har mycket äpplen att ta hand om, men är dåliga på det, så de flesta ligger på marken eller så får rådjuren äta upp dom. Men dom blir ju glada.

  2. Visst, det förstår man. Trevlig galej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *