Hund- och folkbad

Vi fick ett tips om ett ställe där vi kunde ha med oss hundarna till stranden och vi testade tipset. Tipset var jättebra och det var en väldigt trevlig strand.

Bad

Där var inte många människor och vi kunde hitta ett ställe där vi kunde vara med hundarna. Vi tänkte att de skulle få vara med om sitt första bad. Kanske att de kanske till och med skulle tycka det var trevligt. Men de tyckte de INTE! Iggy tyckte det var livsfarligt! Lyckades riva både maken och mig med sina klor för att klara livhanken. Gandalf klarade det lite bättre. Han tyckte inte om det, men han tvingades med maken ut på en liten tur.

20160725_124312-600x800

Men det var bra så tyckte Gandalf sen. Så trots att jag gav mig ut och simmade sen så var det inte någon av hundarna som ville sätta ens en tass i vattnet. Vi får väl försöka någon mer gång. Ingen av dem har ju badat tidigare så egentligen var det väl inte så konstigt att de tyckte det var läskigt.

20160725_133214-800x600

Men svala det blev de i alla fall!

4 Kommentarer

  1. Så skönt att han fick kyla sig lite iallafall. 🙂 Jag trodde alla hundar gillade att bada?

  2. Så olika det är med olika hundar, en golden vi hade bara slängde sig i vattnet, men vår senaste kunde bara inte tänka sig att ens doppa tassarna. Däremot tyckte han om att springa så fort han kunde på stranden, när vi bodde vid havet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *