Att återigen få längta

Så gammal jag är och så gammal maken är så är vi stora Harry Potter fans. Vi har slukat böckerna vartefter de kom ut. När den sista kom ut var vi i Italien och den dagen då boken släpptes tog vi oss till en bokhandel i Bolzano för att inte behöva vänta. Sedan sträckläste vi boken båda två. Jag först (jag läser snabbare) och därefter maken. Efter det så blev det som ett stort hål. Aldrig mera Harry Potter. Och avundsjuka på alla dem som ännu inte läst Harry Potter.

Men NU!

Kommer det en ny!!!

Och nu är det snart dags. 31 juli släpps den och då kommer den att laddas ner från Kindle direkt. Två stycken i det här hushållet som kommer att hänga på låset (jag tror inte att hundarna bryr sig så mycket). Och jag längtar! Så mycket! Efter något jag trodde jag inte skulle längta efter igen!

Go Harry Potter Go!

2 Kommentarer

  1. Jag längtar också så himla mycket! Är en riktig HP-nörd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *