Imorgon

Jag längtar till imorgon. Eller egentligen till imorgon kväll. Visst jag ska till frissan imorgon efter jobbet och det är efterlängtat. Men det som är allra mest efterlängtat är att imorgon när jag går hem från jobbet så går jag samtidigt på SEMESTER!!!!!!!!!!!!

Jag längtar som en toking!! Och hjälp vad jag behöver semester nu. Få bara vara jag. Inte hamna i en massa läskiga vinkelvolter. Det behöver inte vara superväder, även om det naturligtvis får vara det. Det enda jag helst inte vill är att det regnar hela semestern, som det gjorde förra året, i övrigt så är det mesta OK. Spridda skurar är OK, med betoning på spridda. Men skulle det regna hela semestern så tänker jag inte gråta över det heller. Bara det är semester.

Imorgon…

2 Kommentarer

  1. Önskar dig en riktigt skön och avkopplande semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *