Äntligen

Nu har jag gjort det igen!

Glömt att ta före-bilden alltså. Ja, inte för att jag har byggt något eller så, men för att jag känner det som att jag har gjort stordåd.

Jag har städat skafferiet! Och då det är ca 2,70 i takhöjd och skafferiet räcker från golv till tak så är det ändå en bit.

skafferi

Ja bilden är lite konstig. Det beror på att jag tagit en panoramabild av skafferiet eftersom det är såpass trångt där att jag inte kunde backa tillräckligt mycket för att få en bättre bild. Skafferiet är alltså inte bulligt på mitten.

Om någon undrar varför det står välling i skåpet så är det inte för att vi har bäbisbesök utan för att majsvälling och köttfärs är Gandalfs huvudsakliga kost just nu för att hålla i ordning på magen under tiden som han äter antibiotika. Tack och lov verkar han tycka att majsvälling är mums!

Två plastkassar fulla kastade jag med sådant som datum gått ut på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *