Orken!

Jag ska vara ärlig och säga att jag har aldrig funderat på hur kroppen reagerar på en operation. Vilket förmodligen är ganska normalt. Nu när jag har blivit opererad så har jag reagerat på hur mycket ork som försvinner. Och detta är ju bara en liten operation. OK det var en brusten blindtarm, men det är ändå bara fem stygn. Och oj så mycket ork som försvann med de där fem stygnen. Kanske har infektionen hjälpt till. Och all antibiotika. Jag vet faktiskt inte, men oerhört påverkad har jag i alla fall blivit. Igår tog jag min längsta promenad sedan operationen. Jag gick till Konsum som ligger en bit bort. Inte för att jag var tvungen att handla, utan för att jag behöver någon orsak att gå. Vågar ju inte gå med hundarna ännu.

2016-03-10 19.26.35

Och jag trodde nog inte det skulle vara speciellt jobbigt, jag har trots allt rört mig ganska mycket här hemma. Men nu kan jag säga. Det är INTE samma sak. Det gjorde ont också. Att gå alltså. Nu förstår jag varför jag har möjlighet att köpa ut fler värktabletter på receptet. Jag funderade faktiskt innan igår att jag skulle sluta med de där värktabletterna, nu tror jag att jag fortsätter ett tag till.

När jag gick hem från affären så såg jag ett litet hjärta där i snön. Det tar jag som ett tecken på att det ska nog gå bra det här.

2016-03-10 19.27.13

Det får bli en lite längre promenad idag. Vi får se om jag vågar ta med mig Iggy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *