Ett tomt rum

Det där med att ha ett helt tomt rum (dvs ”nya” sovrummet) har varit ganska bra. Vi har kunnat använda rummet till lite olika saker. Vi har fixat till Iggys innekoja (den ska ni få se en annan gång) där, bra plats att såga och fixa och måla. Jag har använt det som syrum och vi har också torkat tvätt där. Faktiskt egentligen ganska bra att ha ett tomt rum som går att använda till lite allt möjligt! Nu har vi flyttat in i rummet och sängen står på sin plats igen, men strax innan dess så fick rummet sin sista uppgift innan det blev sovrum igen. Fotostudio! Och offer för detta var hundarna! studiohund-114

Sedan hade jag något ”artfilter” igång som jag hade missat, så bilderna blev lite därefter. Men jag tycker ändå att det går att se vilka fina vovvar vi har!

studiohund-65

Snygg-Gandalf, med en intensiv blick.

studiohund-56

Och söt-Iggy.

studiohund-69

studiohund-82

Kolla Matte – jag kan korsa framtassarna. Får jag godis nu?

studiohund-59

studiohund-122Nu börjar jag bli jättetrött! Matte du är så tråkig. Nu orkar jag inte mer.

studiohund-126

Faktiskt!

 

 

2 Kommentarer

  1. Det rummet var inte alls tomt, det var fullt av kärlek! 🙂

    Vilka härliga och fina hundar du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *