Det går sakta med mitt hål

Hej hopp. Jag hade fått upp sådan fart med mitt hål. Och sedan tog det liksom stopp. Kanske var det att semestern tog slut. Vet inte riktigt. Men nu har vi i alla fall fått upp hyllbärare.

halet

Konstaterade dock att även om jag tänker förstärka på mitten så blir de där mdf-hyllorna alldeles för tunna så det ska sågas till nya av riktigt trä. Så, ja, även om det plötsligt tog stopp och att när det görs så görs det väldigt långsamt så ska det nog bli färdigt någon gång. Mitt hål i väggen.

2 Kommentarer

  1. Men det där kommer ju bli supersnyggt! Vi håller på renovera vårt kök och jag har ärligt talat lite småångest över att behöva slå upp spikhål i de nytapetserade väggarna när allt är klart..det där känns som ett schysst alternativ!

  2. Åh ett nytt kök, det är ju jätteroligt! Och det är de första hålen som är värst 🙂 Jag hyser en hel del hopp avseende mitt lilla hål i väggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *