Det kom sol!!!

I förrgår åkte gästerna efter en vecka med regn. Igår kom solen. Hur typiskt är det! Själv vaknade jag med migrän igår och var borta mest hela dagen. Framemot eftermiddagen så stapplade jag runt i alla fall. Jag bestämde mig för att ta en långpromenad i skogen. Eftersom Gandalf lyckats sträcka en muskel – oturskillen – så blev det Iggy och jag som gav oss iväg. Jag bestämde mig för att åka till ett ställe jag kände till, men att gå till det från ett annat håll. Så blev det.

Mosseprom-1

Vi gick…

Mosseprom-3

..och gick.

Solen sken och vädret var väldigt skönt. Men det visade sig att det blev väldigt mycket längre det här hållet. Så vi pratar långpromenad på riktigt.

En av oss sprang ganska mycket.

Mosseprom-4

Och klättrade på stenar.

Mosseprom-6

Och vilade när matte vilade.

Mosseprom-7

Vi tittade på skogen tillsammans, även om kanske jag var mer intresserad av att bara titta än vad Iggy var.

Mosseprom-5

Det visade sig att när vi väl kom tillbaka till bilen så hade det gått tre timmar! Så det var en riktig långpromenad det och jag kände mig väldigt nöjd.

Mindre nöjd var jag när bilen slutade fungera när jag var nästan hemma. Så nu är den bortbärgad och det är bara att vänta på vad som hände med den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *