Vad hände med Ernst?

Jag brukade gilla att titta på Sommar med Ernst, jag brukade gilla hans smak. Men vad har hänt med Ernst? Där går han i ett gammalt kök med gröna, härliga skåp. Vad gör han? River ner nästan allt det fina och gör om det till ett modernt vitt fult kök.

Sedan gör han ett vardagsrum och vilken färg väljer han där? Jo, vitt! Och sedan vitt på verandan. Igår satt jag och tittade på det senaste avsnittet. Där går de in i hallen, som är jättefin! Och så börjar de med att säga att den är brun och ful…och sedan målar de om allting i vitt! Tack och lov behöll han den fina hyllan i alla fall.

Kan inte påstå att jag har fått någon speciell inspiration det här året. Känner mer att jag vill ta avstånd från de där programmen. Förstöra ett fint gammalt hus på det viset. Jag är inte någon byggnadsvårdstaliban, men när det finns en massa ursprungligt kvar och du kan se vilka färger som det haft och så struntar du bara i allt detta. Varför inte ta ett nytt hus istället – ett som inte har så mycket som går att förstöra.

Ska vara ärlig och säga att jag snott något recept i år, men inredningen, nej den är jag inte inspirerad av.

Ernst, vad har hänt med din smak? När bleknade den och blev mainstream? Är det åldern eller är det ett försök att tjäna pengar genom att försöka VARA mainstream?

Tråkigt är det i alla fall…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *