Att ha besök

Min syster brukar komma och bo i lilla huset någon vecka varje sommar om hon kan. Visa år har hon med sig något eller några barnbarn. Så även i år. I år har vi besök av systern och av två barnbarn som är fem respektive åtta år gamla. Sådana gäster kan ibland vara lite mer krävande än vuxna dito.  Det kan behövas någon extra aktivitet. Framförallt när inte vädrets makter är riktigt välvilliga.

Men lite tur med vädret har vi ändå haft. I måndags tog vi oss en tur till Gränna där vi började med att åka båten till Visingsö. Och jättebra väder hade vi när vi åkte så vi kunde stå ute och njuta av färden.

2015-07-28 22.22.06

På plats åkte vi remmalag, något som är speciellt för Visingsö. Att åka runt sittandes på bänkar och dras av två hästar. Jag vet inte hur spännande det är, men det verkade uppskattas. Som ni ser hade vi faktiskt blå himmel då också.

2015-07-28 23.15.11

Efter remmalaget blev det lite lekland och sedan båtfärd tillbaka. I Gränna införskaffades det polkagrisar och vi hade tur att komma precis när det skulle rullas polkagrisar så då fick vi veta hur det också gick till.

Igår blev det snickeriverkstad. Vi byggde nyttiga och användbara saker. Ett garage till fyra bilar och ett litet bord att ha vid sängen som skulle kunna hantera både en surfplatta och en mobiltelefon. Och sedan målade i också dessa alster.

2015-07-28 22.20.51

Det är bra när det blir lite användbara saker av det man gör. Och fina färger blev det också!

Idag blir det lekland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *