100 inlägg i rad och Project Runway

Idag är således dagen nådd för det 100:ade inlägget. Dvs det där med minst ett inlägg om dagen i hundra dagar. Jag lyckades således även i år! Det är mycket som man kan när man verkligen försöker.  🙂

Jag är just nu inne i en Projekt Runwayfas. Det började med att TV3 började köra Project Runway Allstars. Började följa den på TV3play och så en dag så la de inte ut avsnittet som de brukar. Då började jag leta. Och det visade sig att avsnitten fanns på Youtube och jag kunde titta färdigt på hela serien. Plus att jag hittade en massa andra Project Runwayprogram! Från Australien och Canada. Tänk vad många avsnitt att titta på! Jag älskar Project Runway, de är nästan alltid så himla duktiga, jag gillar att se vad de kan göra i varje utmaning. Och det verkar som att jag aldrig tröttnar. Så just nu upplever jag Project Runwaylycka.

projrunway

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *