Hemma igen

Jahapp – nu är jag hemma igen och det känns bra. Gandalf har varit hos veterinären idag och det verkar ändå som att han inte är fullt lika irriterad längre. Vi håller en tumme för att det är så det är, att det håller på att läkas. Jag hoppas, hoppas verkligen så. Men det är så fruktansvärt synd om honom, han hatar den där dumma tratten,  och jag förstår honom verkligen.

I övrigt har jag lyxat lite. Centralstationen i Stockholm har blivit en litet shoppingcenter det också. Det finns ganska många affärer på olika plan. Jag brukar ju försöka hinna in på Gateau och köpa mig ett valnötsbröd. Även idag var jag på Gateau, men köpte inte något valnötsbröd. Istället köpte jag ett aprikos- och hasselnötsbröd. Ett sådant bröd som jag ätit som frukost och kvällsmat hela helgen. Och som jag tyckte var så gott. Ser inte mycket ut för världen dock.

aprikosbrod

Väldigt fast bröd som var lätt att skära tunna skivor av. Ville ha hem ett sådant också! Kan jag också testa lite hemma om jag skulle kunna kopiera det lite. Testa går ju alltid.

Förutom Gateau fick Lush ett besök. Gillar deras badbomber och annan lyx. Eftersom jag nu för tiden har lyckan att faktiskt ha ett badkar så var jag inne och shoppade mig lite sådan lyx. Det är egentligen alldeles för dyrt tycker jag, men ibland är det värt att betala för lite lyx och när du slänger ner den där bomben i badkaret så känns det verkligen trevligt!

badbpmber

Stockholmsbesök slut således. Och jag har fått krama mina killar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *