Lite, lite vårfix

Det är fullkomligt fantasilöst och inte det minsta hippt, men det är ändå SÅ trevligt att plantera ut de första penséerna. Det är ju inte så mycket som går att sätta ut som lyser upp och som samtidigt klarar av lite frost.

pense

De här har faktiskt stått där ett par-tre veckor nu, men har sett ganska ledsna ut. Nu har de dock börjat växa lite där i lådorna.

Och även om de inte är fixade i år så visar även julrosorna, trots sitt namn, att det faktiskt är vår. De här julrosorna har någon gång stått i en julgrupp och jag har sedan planterat ut dem i rabatten. Har flera som hamnat där på det viset och det kan bara rekommenderas om du har någon julros som du fått över och har därinne. Den är MYCKET roligare att ha i rabatten tycker i alla fall jag.

julros

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *