Det här med rosor

Jag hyser en stor kärlek till rosor. Rosor, åtminstone sådana i vas, brukar inte hysa lika stor kärlek till mig. De brukar hamna i vasen och sedan somnar de till och huvudet faller åt sidan. Och sedan vaknar de inte igen. Därför drar jag mig oftast ifrån att köpa rosor. Nu har jag varit några gånger på Plantagen och köpt jord. Varje gång har jag tittat på deras vackra rosor. Och gått därifrån med en liten suck. Inte nu i helgen. De hade buketter för 60 kr. Jag tänkte som så att för 60 kr har jag råd att testa. Lyckas jag med denna bukett (vem vet jag kan ju ha utvecklats på rosområdet) så kanske jag köper en större bukett nästa gång. Jag köpte också en liten flaska med ett medel som påstod att det skulle fixa det där med ledsna snittblommor. I alla fall värt ett försök. Så nu står på bordet en rosenbukett. Och än så länge är den så vacker!

rosor

Rosa och orange – det går ju inte att misslyckas med den kombinationen!

rosor1

DSC_0021

Och det gäller att ta bilder snabbt så att de inte hinner nicka.

Vem vet, jag kanske hinner bli en rostant också innan jag dör!

DSC_0026

4 Kommentarer

  1. SÅ tråkigt när de halshugger sig själva. Har kollat så mkt på the allotment challenge så snart ska jag köpa en oasis… men innan dess så kokar jag skaften, sätter ner dom i vatten från tekokaren. Funkar även på julrosor! Jag har också traskat in i rosa-orange, Alchymist är ett tips om du är sugen på en större skala!

    • Hm- koka vatten. Får väl testa det om det behövs. Vi får dock se om det där medlet jag köpte kan hjälpa. Alchymist har jag faktiskt tittat på jag! Har bara inget ställa att sätta den på. Men den finns kvar i minnet om jag skulle hitta en bra plats.

  2. Fina bilder på fina blommor. Den här gången står de sig säkert länge 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *