Trevligare trappgång

Nu har jag fixat till trappan upp så att det ser lite trevligare ut. Det är vitmålat och ser ganska trist ut. Just nu har vi inte någon lust att måla eller tapetsera där. Det är väldigt högt här och där och många besvärliga vinklar. Så det får vänta. För att göra det hela lite roligare ville jag ha dit lite bilder. Lite färger. Nu i vår och i sommar har jag tagit en del bilder i trädgården så jag fick för mig att förstora några av dessa. Eftersom man idag kan göra detta från sin soffa så gjorde jag det. Beställde fyra förstoringar på 50×70 cm. Det tog två dagar innan de kom hem i min brevlåda och de blev jättebra. Då var jag tvungen att sticka till IKEA för att hitta billiga ramar. Och det gjorde jag. Superenkla ramar för 39 kr styck! Plus att jag köpte en tub svart vax och vaxade ramarna när jag kom hem igen. Och sedan var det dags att rama in bilderna. Och de blev så snygga!!! Och upp med dem i trappan. Även det blev superbra!! Nu är det betydligt roligare att gå upp i trappan och allting blev lite mera levande. Färg är viktigt!!!

 

Här ser ni före och efter. Visst blev det trevligare med lite bilder!

Ytterligare ett planerat projekt klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *