Mera rullgardin

Nu har jag varit igång med rullgardiner igen. Den här gången med sovrummets gardiner. Sovrummet är idag målat med någon cappuchiniofärg eller så. Beigeaktigt i alla fall. Ser lite trist ut. Och det blev ju inte gladare av att vi hade sådana här rullgardiner därinne.

rullg-1

 

För att få det åtminstone lite gladare tänkte jag mig att pigga upp rullgardinerna med lite blommor. Och den här gången har jag kört med schabloner som jag skurit ut ur plast. Krysantemum i olika brunda nyanser. Blev riktigt, riktigt nöjd!

rullg-2

 

Den röda lappen uppe till höger skall bort, orkade bara inte klättra och plocka bort den just nu. Tänker köpa lite färg till och fixa några schabloner med samma blommor på väggen också. Tror att det kan blir lite roligt.

Har sytt gardiner till blå rummet också. Med randigt tyg från IKEA. Lyckades trots alla mina nogranna mätningarna få våderna olika långa så jag fick sy om den ena en gång till. Gissa om jag svor. Och jag fattar inte hur det blev så heller, jag var så förbaskat noga!! Tog en bild på dem också, men lyckades inte med ljuset. Kommer kanske en annan dag.

Det är roligt att fixa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *