Att förbättra luften inomhus

I vårt hus har det troligen aldrig funnits någon köksfläkt. Det har däremot funnits en ventilationskanal över spisen upp i skorstenen. Den har det i och för sig varit ganska bra drag i. Tills att vi börjat täta huset. Och inte satt in några ventiler. Än. På senare tid har det verkligen inte varit trevligt att steka mat här. Det har blivit rök precis överallt. Utan någon bra inluft så blir det inte något drag i skorstenen och röken stannar inomhus.

Flakt1

Nog för att vi tänker fixa ventiler här – förhoppningsvis i sommar, men vi har ändå tänkt att vi skulle stoppa in en köksfläkt. Och nu har det helt enkelt blivit ett behov som hela tiden eskalerar. Så vi tog tag i saken och beställde oss en fläkt.Flakt3

Och nu har alltså huset fått en fläkt. För vad jag tror är första gången i dess historia!

DSC_0002

Och inte är det helt fel att ha fått en bra belysning över spisen heller:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *