Semesterresan över

Nu har vi varit ute och rest i tre veckor. Två veckor i Österrike och en vecka i Italien. Det är verkligen trevligt med vandringssemestrar. Och det är verkligen något visst med berg! Nu skall jag försöka komma igång med det vanliga livet igen.

stubaimattias

5 Kommentarer

 1. Välkommen hem!
  Vi vill höra *allt* om era upplevelser…särskilt de som har med mat att göra! 😉

 2. Det verkar som att ni haft en bra semester och – Visst är det något visst med berg.

  Mina två äldsta barn är uppe vid Kebnekaise just nu – undrar om vädret tillåtit dem att gå upp på toppen? Det verkar vara ganska regnigt i fjällen.

  Antar att du kommer att lägga ut lite fler bilder – så att man kan få se var ni varit.

  • Det kommer att komma flera bilder. Måste bara fixa lite med dem. Jag har ju en ny kamera och fotograferade i ett format som jag inte är van vid så jag måste fixa lite innan de går att lägga ut! Men det kommer mera!
   Det verkar som att det varit mycket mera regn här hemma än vi har haft över huvudtaget.

 3. Välkommen hem igen!

  Nu vill vi se massor av bilder och höra berättelser vid lägerelden. 😉

 4. Vilken härlig bild. Får mig att minnas när jag reste genom Österrike själv för många år sedan. Utsikten får en verkligen att tappa andan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *