Veckan som försvann

Det är söndag i veckan som försvann. I måndags jobbade jag till cirkus åtta eller så, sedan var det hem och packa. I tisdags åkte jag till Stockholm och kom inte hem förrän fredag kväll. Sedan var det städning och sedan hade vi gamla kompisar på besök. Trevligt. Men nu är det alltså söndag kväll och jag förstår knappt hur det gick till? Det var trevligt i Stockholm, jag hälsade på en kompis, vilket alltid är roligt, och sedan shoppade jag en hel del efter mina arbetsdagar. Trots allt detta så innebär det att man inte är hemma. Och det är trevligt att vara hemma. Det blir så DYRT att gå och shoppa på kvällarna också!

Jag är rädd att veckan som kommer också kommer att bli MYCKET precis som veckan därpå. Suck! I veckan får jag väl bestämma när jag skall börja på mitt nya jobb också. När det blir så här rörigt i huvudet och det börjar bli lite för mycket att hålla i ordning på är det trevlig att ha en sambo som gör sådana här fina  kaffe latte till en 🙂
Eller vad för kaffe det nu kan tänkas vara.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *