Snart är det dags

Idag när jag går hem från jobbet så har jag semester. Vilken härlig känsla! Och på måndag så behöver jag inte ha någon klocka igång på morgonen. Vilken härlig känsla! Det är verkligen dags för semester nu. Är det inte underligt att varje år när det närmar sig semester så blir man bara tröttare och tröttare tills det äntligen är dags för den där fredagen när man går hem och vet att nu är man ledig i flera veckor.

I år har vi inte planerat någonting för vår semester och det känns så bra. Det har varit en intensiv period under vinter och vår. Vi har köpt hus och flyttat, det har varit väldigt mycket på jobbet. Allting har under en lång period varit så himla planerat och det har känts som om någon annan styrt och ställt med ens liv. Därför är det så skönt att nu inte ha någonting planerat. Jag märker att det är rätt. När folk på jobbet berättar att de skall ut och resa  så tänker jag bara ”vilken tur att det inte är jag”. Min normala reaktion i de lägena brukar annars vara en lätt avundsjuka. Men inte nu. Så det här oplanerade behövs.

Vi har också upptäckt att vi har rådjur i trädgården! Mitt i stan. Häromdagen har det i alla fall varit ett rådjur i trädgården och käkat upp knopparna på en av våra rosor. Plus käkat en massa på mina sockerärtor! Jävla djur! Så det var tur att jag tog en bild på den här rosen. Det är inte säkert jag  får se fler i sommar!

gul-ros_2651550281_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *