Ännu mera lera

Igår jobbade jag lite till med mina leror.  Är inne i ett ”stim” just nu. Men det är nästan alltid så att det går i perioder det där. Igår ville jag i alla fall testa någonting jag tänkt på lite. Att skapa en ”bild” med olika färger genom att skära och lägga ihop dem. Här är mitt första alster. Jag är faktiskt riktigt nöjd. Man får ju  komma ihåg att det är första gången jag jobbar på det här viset. Det blir nog till och med ett halsband av det här hänget. Det är inte absolut jämnt i kanten, men där behöver jag nog i så fall fixa till en form. Får väl börja karva i mina ölburkar igen. Brukar nämligen använda ölburkar till former. Det är lätt att klippa i och lätt att böja till rätt form.

Har lite andra idéer också, men är inte riktigt klar där ännu på hur jag skall göra. Har någon mer än jag lagt märke till att Phoebe i Vänner har massor av roliga halsband? Har fått flera idéer därifrån. Inte förverkligat dem ännu, men ritat in dem i min idébok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *