Lite smyckearbete

I helgen har jag faktiskt jobbat lite med lera igen. Var ett tag sedan sist. Har under en period nu mest ägnat mig åt att bygga hemsida.

I vart fall. Har haft en ide med ett enkelradigt halsband med en svart ros framtill. I helgen gjorde jag rosen. Svart med bladguld. Gjorde också lite accentpärlor som jag kanske kommer att använda på halsbandet. Halsbandet i sig påbörjas nog inte förrän till helgen då sambon har en speldag och jag är alldeles ensam hemma. Så här blev i alla fall rosen och pärlorna.
 Förutom dessa så jobbade jag på några oregelbunda pärlor. Jag köpte innan jul pärlor av lava, hur läckra som helst. Och bara tanken att de är av lava tycker jag är fantastisk. De har alltså kommit till genom ett vulkanutbrott. Jag har i alla fall lite planer på ett halsband här också. Kan bara inte riktigt bestämma mig. I alla fall är funderingarna att blanda lavapärlor och bara ett par accentpärlor med guld på. Och sedan ha något i silver längst fram. Eller något slags fäste så att man kan byta hängen mitt fram. Jag är nämligen intresserad av både något i silver och något i rött. Om jag gör något fäste så att jag kan byta måste jag ju inte bestämma mig för det ena eller det andra. Blev i alla fall riktigt nöjd med de här accentpärlorna.

Här är bara accentpärlorna.Tyckte faktiskt att de blev himla fina.
Det är verkligen kul att sitta och fundera ut saker och ting. Man ville bara ha lite mera kunskaper. Fast å andra sidan så hjälper väl klurandet med en del av lärandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *