Ädelostdressing

4 personer
Supergod röra med ädelost och creme fraîche. God till grillat eller stekt kött.

Också suveränt gott till dip eller att ha på kex som en liten snack till en fördrink. Eller som en röra till köttfondue.

Här fungerar det tyvärr inte så jätebramed lättcremefraîche. Det går så klart, men det blir helt klart godare med riktig cerme fraiche.
Ädelostdressing

Ingredienser


100 g ädelost
1 dl crème fraiche
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
1-2 msk mjölk

Gör så här


Mosa ädelosten. Vispa crème fraiche så att den blir fast.

Blanda ner ost och pressad vitlök och smaka av med salt och peppar. Späd ev med lite mjölk.

Dressingen går bra att göra i förväg. Till och med dagen innan. När du plockar fram den ur kylen kan den ha blivit väldigt tjock. Späd då bara med lite mjölk och rör runt ordentligt så blir den bra igen.

Kommentera