I det här hushållet har vi valt att alltid göra vår egen majonnäs. Mycket för att slippa alla konstiga medel som det är när du köper färdig, men också eftersom vi lärt oss att det är så lätt. Det innebär att vi också gör egen aioli. Det är ju lika enkelt det. Nu fick jag för mig att jag skulle använda det här för att göra en hamburgerdressing. Maken brukar göra jättegod chilimajonnäs när vi ska ät hamburgare, men det är ju inte något fel i att variera sig lite.
Ingredienser
1 omgång majonnäs
2 toppade matskedar bostongurka
2 toppade matskedar finhackad gul lök
1 klyfta vitlök finhackad
2 tsk paprikapulver
0,5 tsk rökt paprika pulver
Gör så här
Blanda!
(jag har lite salt i min också om någon undrar över det vita pulvret)
Lingon säger
Mums! Den ska jag göra. Tack för tipset.
Asta säger
Det var så lite så 🙂