Vart tog snyggingen vägen?

Häromdagen tog jag hundarna med mig till brukshundsklubben. Inte för att jag skulle gå kurs eller kanske ens träna så mycket. Men vi kollade in några agilityhinder som faktiskt var uppe och kikade in i en ny inhägnad. Sedan gick vi en promenad i skogen. Det var framförallt därför vi åkte dit faktiskt, där är väldigt trevliga promenader i skogen vid brukshundsklubben. Och det är ingen som blir sur om de möter en småilsken hund som Iggy. Just den promenaden vi tog slutade vid en av träningsplanerna. Den här planen används mycket till lydnadsträning och där finns ett par stora speglar som du ska använda för att kunna se om hunden sitter rakt när den sätter sig vid din sida.

På långt håll fick Gandalf syn på sin egen spegelbild. Svansen for upp i vädret och han började pipa som han alltid gör när han får syn på en annan hund och så gav han sig iväg för att hälsa på den där snyggingen. Han brukar normalt inte reagera på sin spegelbild, i vart fall inte hemma, men det var väl skillnad så där ute och dessutom på träningsplanen där han vet att det ofta är andra hundar.

Tyvärr han jag inte få upp mobilen i tid, men här är i alla fall situationen strax efteråt. När både Gandalf och Iggy letar efter snyggingen som de nyss sett i spegeln. Mysko dock. Inget ljud och ingen doft!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *