Jag läser…

Jag har läst om Trump som ska sänka FN om de inte gör som han vill. Och om attentat i Istanbul. Bilolyckor med dödsoffer.

MEN jag har också läst om att den negativa klimatpåverkan som utsläpp från kol och olja tydligen har stannat av. Den har inte vänt, men den har stannat av. Det är positivt. Jag läste att i Afrika, där går de från ingen el rakt till hållbar el, med vind och sol och vad det nu kan vara. Det tycker jag är positivt.

Jag läste att Kina ska förbjuda import av elfenben under 2017. Det är väldigt positivt. Framförallt som Kina tydligen står för uppemot 70 % av den handeln.klumDet är faktiskt inte bara positivt, det är jäkla fantastiskt!

Det gäller att inte fastna på bara det dåliga. Även om det får de största rubrikerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *