Vilket skräp!

Vi tittade på uppföljaren till Independence Day. Som heter Independence day Resurgence.

Vi tyckte väl inte att den första Independence Day var något mästerverk precis, men den var i alla fall underhållande. Uppföljaren var bara dålig. När det var en bra stund kvar sa maken: ”vilket skräp”. Jag kunde inte annat än hålla med. Vi hade lite diskussioner om varför det kommer så många uppföljare av gamla succér och inte så mycket nytt. Maken hade en teori om att de med bra idéer säljer dem till dataspelstillverkare istället. Och att de tjänar mer pengar på det. Vad vet jag, så kan det mycket väl vara. De verkar i alla fall inte sälja sina idéer till Hollywood. Där jobbar man med gamla idéer. Som var bra en gång i tiden. Men inte längre.

Och ändå sitter vi oss ner och tittar på de där filmerna. Betalar för det till och med. Det tål ju verkligen att funderas på, vem är dummast. De som inte kan hitta på nya idéer eller vi som betalar för att titta på den dåliga reprisen av de gamla idéerna.

Oavsett. Har du inte tittat på Independence day Resurgense. Låt bli. Eller vänta åtminstone tills den blir gratis att titta på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *