Jag vet inte…

Det blev Trump.

Jag vet, jag är ett dygn sen med min reaktion. Blev liksom lite för chockad.

Både maken och jag sa innan valet att det kommer att bli Trump. Ska jag vara ärlig så trodde jag nog ändå inte riktigt det. Åtminstone så visar min reaktion när jag fick veta att det blev Trump att jag faktiskt inte hade väntat mig det. Då hade jag väl inte blivit så besviken i går morse?

På Aftonbladets sida så stod det att le Pen och Putin skickat gratulationer. Tror jag det. Delvis samma skrot och korn, men samtidigt en oerfaren politiker som de förmodligen kan lura byxorna av. Vilket han i och för sig inte verkar ogilla. Att bli lurad byxorna av alltså.

Jag vet bara inte.

Vad ska man egentligen tro?

Vart är världen på väg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *