De sista äpplena

Jahapp. I den här bunken ligger de sista äpplena. Våra tre äppelträd har producerat äpplen i mängd i år. Som i år har det inte varit något år sedan vi flyttade hit. Men faktum är att vi har inte behövt kasta många alls. Bara de som varit ruttna. Vi har kunnat ge bort en hel del tack och lov.20161016_171813-0101

Jag har gjort en del mos, som faktiskt går åt! En del äppelkakor såklart. Och en del har gått åt till äppeljuice i min nya juicemaskin. Som jag ska visa upp en annan gång.

Och ett av de gamla träden, som inte brukar ha mycket äpplen alls, fick även det äpplen i år. Och på det trädet snackar vi ÄPPLEN! Kolla bara här. 317 gr på ett äpple. Där har varit större också, men då tänkte jag inte på att fotografera. Tre äpplen på ett kilo. Det ni.

20161016_17180101

De sista äpplena kommer förmodligen att användas till juice de också. Och nu är även äppelsommaren slut. Tyvärr håller inga av våra äpplen länge så det är inte någon idé att lagra dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *