På restaurang

Idag är jag i Stockholm. Jag kom hit redan igår eftersom mitt möte börjar så tidigt att det var nödvändigt. När jag kom fram var jag hungrig. Jag gjorde som jag brukar göra. Checkade in och gav mig ut för att köpa något att ta med mig tillbaka till rummet. Ofta går jag till Hemköp under Åhléns och shoppar mig lite mat som jag sedan tar med mig tillbaka till hotellrummet. Igår kväll gick jag förbi Belgo bar. Och fick för mig att jag ville ha musslor. Jag brukar aldrig gå på restaurang på egen hand. Gillar inte riktigt att sitta där själv. Löjligt egentligen, men känner mig ofta lite dum. Den här gången tänkte jag ”vad fan hur svårt kan det vara?” Och så gick jag in. Fick ett väldigt bra bord som passade alldeles utmärkt att sitta ensam vid. Beställde musslor och öl. Det var gott.

Min syster började Smsa precis när jag kom till restaurangen så det var ju jättebra! Hade jag liksom något att göra. Och var inte heller riktigt ensam.

Så, allt som allt gick det utmärkt att gå ut på egen hand. Förr hade jag haft en bok med mig. Nu för tiden underhåller jag mig med en mobiltelefon. Tänk så det ändrar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *