Disappointed!

Jag har slagit på stort och beställt mig en ny telefon. Jag har förhandsbokat den och fått beskedet att den ska komma på tisdag. Som också råkar vara min födelsedag. Vilken timing!

Det är ju också som så att jag är något av en tekniknörd så jag har sett fram emot det här ganska rejält.

Nu läser jag att i ett antal sådana telefoner har batteriet exploderat! Eller i alla fall brunnit upp! Och nu kommer bolaget att återkalla samtliga sålda telefoner och stoppa försäljningen på dem som ännu inte gått ut. För att fixa till felet. Såklart tycker jag att det är bra att de gör så, jag vill inte telefonen börjar brinna mitt i alltihop. Men jag blir fortfarande besviken.

Ja, jag har beställt en Samsung Galaxy Note 7. Och väntat SÅ på den.

Så här känner jag mig just nu.

 

2 Kommentarer

  1. Snopet! När man har ställt in sig på att få hämta den en viss dag. Det hade ju passat perfekt på tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *