Olds that’s me

Av någon konstig anledning så började jag läsa en artikel om Snapchat. Fråga mig inte varför, jag använder inte Snapchat och jag har inte någon längtan att göra det heller. Jag är inte speciellt social av mig och har inte ens Facebook så varför skulle jag ha Snapchat. I alla fall så ledde mig artikeln till teknikbloggen Gizmodo som hade ett inlägg om att Snapchat nu var förstört på grund av någon ny funktion. Och i bloggen så hittade jag lite andra länkar. Och jag hade faktiskt lite roligt. Snapchat, precis som Facebook, har startats upp för ungdomar, och så plötsligt invaderas det av gamla människor som förstör det roliga. Olds kallas vi, bara så ni vet. Och gammal är du om du är 35 eller äldre. Läs bara det här citatet:

Snapchat Is About to Be Overrun With Olds

First they came for Facebook and Facebook became a graveyard of baby photos. Now the olds are coming for Snapchat and we’re about to see how long it’ll take before it, too, becomes majorly uncool.

The Wall Street Journal reports that 14 percent of US smartphone users over the geriatric age of 35 are on Snapchat.

—————

Som sagt, som 35-åring är du alltså en åldring. Vad är då jag? Som är över 50??? Förmodligen en levande död.

Själv måste jag säga att det är lite kul. De unga försöker skaffa sig egna kanaler, och de tror att de ska lyckas göra dem så komplicerade, så jobbiga att vi olds inte ska orka, eller vilja, eller vad det nu kan vara. Och så blir de ifattsprungna av de  där olds. Det är ju faktiskt skitroligt!

Se upp ungar! Här kommer vi! Inbilla er inte att en enda lekplats är säker! Vi vill också ha roligt!

2 Kommentarer

  1. Oss äldre ska man inte underskatta. Det dröjde länge innan jag gick med i Facebook, tycker väl så där om det, men är så nyfiken så jag vill inte gå ur.
    PS. Lagade lax och fetaostpasta idag, mycket gott! Men det visste du ju.

    • Jag gick faktiskt med i Facebook när det var ganska nytt, eftersom jag ofta är intresserad av ny teknik, men kände ganska snabbt att det inte var något för mig. Jag är som sagt inte så social av mig, och inte speciellt nyfiken på så många människor, så jag gick ur igen. Det var inte lätt kan jag säga. Jag fick leta ganska länge innan jag hittade hur man kunde går ur Facebook. Kul att du testade pastan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *