Fredag och helt slut

Hej hopp. Ligger i soffan på verandan och väntar på att maken och hundarna ska komma hem. Tanken är att vi ska fira lite ikväll. Vi har nämligen båda klarat våra tentor i veckan och därmed fixat det sista på våra respektive kurser. Och fått varsin certifiering. Inom olika, men ändå närbesläktade områden. Och jag är helt slut, känner mig som en ballong som luften pyst ut ur.

Jag har varit så koncentrerad och ganska spänd under en längre period och nu när allting är klart så går liksom luften ur en. Att kunna fira och göra det sittandes utomhus på verandan känns inte fel. Vilket väder!

Såg förresten en rolig automat på Stockholms central. En mobilladdningsautomat.

MobilladdningsautomatSå det där med automater blir visst inte omodernt, bara innehållet som ändras. Men undrar ändå hur pass bra den där går. Vem vill lämna bort sin mobil någon längre stund?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *