Glada Hudik

Den där konferensen jag var på förra veckan. Där hörde jag också Per Johansson, som startade upp teatergruppen Glada Hudik.

hudik

Vilken kille! Vilken skillnad han måste ha gjort för de som är med i teatern. Och vilken skillnad han och hans teater har gjort för oss andra!

Han berättade så mycket roligt, och även lite tråkigt, och han berättade det med stor kärlek. Som tex att ICA-Jerry på fråga svarat att han själv handlade på Hemköp. Eftersom det var billigare där. Och hur han talat om för dem när de åkte till USA att de skulle vara noga med att säga att de var ”Tourist” och hur, när de kommer fram, frågar honom om det var Terrorist eller Tourist de skulle säga. Oavsett så kom de in. Och gjorde succé även där.

Får ni chansen, så gå och lyssna på Per Johansson. Det blir mycket skratt och även någon tår. Som när han berättar om Bosse som dog. Som nu ska bli staty i Hudik. Och det ska bli en varm staty eftersom Bosse tyckte om att kramas. Vilken fin hyllning!

Ett tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *