Stress!!

Huva, idag ska jag packa!! Nu gäller det att inte packa halva bohaget som jag brukar kunna göra. Fattar faktiskt inte varför det ska vara så problematiskt det här med att packa när jag åker utomlands. När jag åker några dagar till Stockholm känns det aldrig särskilt besvärligt. Så fort jag ska utomlands så blir det av någon anledning helt annorlunda. Som om det var så himla annorlunda. Och som att det inte finns några affärer där. Och jag menar. London! Där finns det ju inte många affärer. Eller hur?

Imorgon bär det av. Jag kommer förhoppningsvis att ha ockuperat ”min” lägenhet någon gång efter tre. Jag har köpt öronproppar som jag ska ha med mig. Jag har fixat pengar. Måste bara bestämma mig för om jag ska ta med mig datorn eller inte. Får fundera klart till ikväll.

Huva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *