Ibland blir det inte alls som man tänkt sig

Jag såg väldigt mycket fram mot min julledighet i år. Det har varit en jobbig höst och jag var väldigt trött. I stort behov av ledighet. Att få slappna av och samla kraft har jag sett fram emot SÅ mycket. Plus att ha tid för att fixa i sovrummet så att vi kan få sova där igen någon gång inom en rimlig framtid.

Vad händer? Jo, där sitter jag hemma den 23 december och börjar känna mig trött och frusen. Plötsligt har jag 38 graders feber. Och under tre dagar sedan så har jag febertoppar med jämna mellanrum. 38,8 som högst. Inte mycket som gör att jag känner mig utvilad precis. Och när febertopparna äntligen släpper så har jag kvar en rejäl förkylning som gör mig jättetrött. Gissa hur mycket jul jag har orkat fira. Och hur mycket sovrum jag fixat. Det är fortfarande inte över, och jag är ganska less på det här. Orkar ingenting, kan inte tänka. Kan inte gå ut med hundarna. Orkar inte leka med dem. Inte underligt att Gandalf tittar så här på mig och undrar varför jag bara sitter/ligger och hänger (möjligen funderar han på något helt annat – det kan vara min fantasi som inbillar sig att han anklagar mig på något sätt).

Gandalf-001

Jag har haft otur nu flera gånger känns det som. Lyckats bli sjuk när jag ska vara ledig och vila mig. Det börjar bli lite irriterande måste jag säga. Och jag blir bara tröttare och tröttare.

Det är INTE så här det ska vara!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *