Nu är det semester på riktigt

Imorgon bär det av på våran semesterresa. Den som skall vara i tre veckor. Har knappt varit borta så länge i sträck någon gång. Två veckor är det längsta. Skall bli spännande det här.

Har råkat ut för en förkylning som vill vara lite envis verkar det som. Inte bra. Men det är bara att åka ändå. Förkylningar går förhoppningsvis över. Det gäller väl att försöka låta bli att låtsas om den.

Har inhandlat ett rejält tyskt lexikon också nu. Behövs för det dåliga ordförrådet. Har också letat upp en gammal tysk pocketbok jag har. Skall försöka ta mig igenom den med hjälp av lexikonet. Har alltid tyckt att det är det bästa sättet att fräscha upp ett språk och bättra på ordförrådet. Genom böcker alltså. Går i och för sig med tidningar också, men det känns inte som en lika stor utmaning.

I övrigt skall packning ske idag. Gäller att stoppa ner mycket tunna toppar och t-shirts. Skall bli väldigt varmt där nere i Österrike och man vill inte hålla på med att tvätta hela tiden. Vandringskängorna skall fettas in också så att de är förberedda och klara. Oavsett hur varmt det är är det vandringskängorna som är bäst att ha på fötterna när man är ute i naturen och vandrar. Sockarna är ju gjorda för att leda bort den värsta värmen också.

Återkommer med hur det var om några veckor. Tills vidare är det semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *