I lingonskogen

Igår var det inte någon bra dag. Det var en migrändag. Och en sådan där riktigt illa migrändag. Hundarna var hemma, för egentligen skulle jag suttit hemma och jobbat, men nu blev det mest ligga hemma och sova. Framåt eftermiddagen så var jag trots allt tvungen att ta ut hundarna och jag körde iväg med dem till skogen, till ett ställe där de tycker om att springa utan att jag behöver gå så långt. Vilket kändes som ett bra ställe när huvudet inte är riktigt som det ska vara. Skogen ligger en bit bort och när jag körde dit så blev det sämre och sämre väder och när vi väl kom dit så regnade det. Nåväl, lite regn stoppar inte oss så vi gav oss ut på vift. Och vad ser jag där!lingon

Jo fullt med lingon! Och samlaren i mig får panik igen. JAG MÅSTE JU PLOCKA LINGON!!! Det är liksom en skam att INTE plocka lingon när det finns så mycket. Jag hade inte med mig någon bärplockarutrustning, men jag tog en tom hundbajspåse och bestämde mig för att plocka så det räcker till en burk sylt. Och så mycket ungefär plockade jag. Blåbär finns det också fortfarande gott om, jättestora är de nu, men jag tycker inte de brukar smaka så mycket så här sent på säsongen.

Hundarna har inte ont av att det regnar och leker glatt ändå. Det blir lite svårt att ta bilder bara när kameran inte är vattentät. Men precis som sina ägare så går det att se att de verkligen älskar att vara i skogen.

bus gandalf
spel1

iggy

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *