Sånt som kan hittas på Internet

Det är ju inte någon nyhet att det finns mycket fantastiska saker som kan göras och hittas med hjälp av Internet. En sak som går att hitta är fantastiska människor som verkligen bjuder på sig själva. Jag har suttit och kikat en del på nätet eftersom jag tänkte att jag skulle sätta mig och börja teckna igen efter ett antal år och så ville jag ha lite tips. Jag råkade hitta Lachri Fine Art på Youtube. En kanal som innehas av en fantastisk kvinna. Enligt mig i alla fall. Hon gör videos om hur hon målar sina bilder. Hon ger massor av tips om tekniker och material. Hon låter människor skicka in bilder på egna verk som de har målat och så går hon igenom vad som är bra med bilderna och vad som skulle kunna göra bilden ännu bättre. Jag blev faktiskt helt fascinerad och har varit tvungen att titta på flera av hennes videos (r?). Hon är verkligen duktig på att måla. Och så pratar hon nog faktiskt ännu fortare än vad jag gör! Inte illa alls.

Inte konstigt att det är så lätt att fastna framför datorn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *