En sommarkväll

Ja, och nu så här i mitten (andra halvan) av augusti har vi äntligen fått de där sommarkvällarna, de som jag älskar och som jag saknat hela sommaren. Gäller att njuta av de kvällar vi får. För vår del har vi har firat genom att äta på verandan. Inte många gånger vi har gjort det i sommar. Kommer faktiskt inte ihåg när vi gjorde det senast. sommarkvallen

Och vi hör i den ljumma kvällen att det är många flera som gör samma sak. Vi hör röster som pratar, vi hör porslin som skramlar, vi hör musik. Och så hör vi en kräftskiva. Där de i början sjunger ganska så unisont och relativt bra, men där det urartar ju längre kvällen går. Inte lätt med de där snapsvisorna alla gånger. De där ljuden har vi inte hört mycket av i år förrän nu. Och alla försöker ta ut det mesta, sitta ute och njuta, för i år, nu i augusti, så känns det som att sommaren är alldeles extra kort.

Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu är den här
så ta för dig
solen skiner idag
hösten kommer snart
de går med vindens fart
så lyssna på mig
solen skiner
kanske bara idag

Äntligen sommarkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *