Köttbullspaket

Det där med att vara hund när matte gör något alldeles själv kan vara lite tråkigt ibland. OK den som är hund sover fler timmar än vad en människa gör, men ändå. För att göra livet lite roligare för mina älsklingar så gör jag ibland köttbullspaket. Ett köttbullspaket består av en köttbulle som stoppas in i en tom toarulle. Toarullen trycks ihop i ändarna och tejpas igen. Sedan stoppar jag in toarullen i en tom tandkrämslåda som också tejpas igen. Och så tidningspapper och tejp runt det hela.

KöttbullspaketI det här fallet lyxade jag till det och de fick två köttbullslådor i varje paket.

Kolla förväntan. De vet vad som är på gång.

Vill ha köttbullspaket

Sedan är det koncentration under en stund. Stundens längd beror på hur mycket tejp jag orkat klistra på.

20150709_115335

Köttbullspaket Gandalf

 

Köttbullspaket Iggy

 

Köttbullspaket Iggy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *