Varierande väder

Just nu sitter jag inne i Lilla huset och ser hur det regnar på rutan. Det där vädret är verkligen av en varierande sort. Först kom det en ganska tidig värme och vitsippor och andra tidiga blommor slog ut. Sedan blev det kallare och det märks eftersom vitsipporna fortfarande finns kvar. Hade värmen hållit i sig hade de varit utblommade vid det här laget. Hos oss har det varit så att det kommit någon varm dag då och då och sedan har det blivit kallt igen. Svårt att veta vilka kläder som ska tas på. Igår var det ett härligt väder. Jag började dagen med att gå en långpromenad med hundarna och trots att jag, av olika orsaker, var lite tjurig när jag gick ut så blev jag på bra humör av det fina vädret.

soligmorgom

Syns väl nästa hur fint det var. Färgerna därute var helt fantastiska i solen och jag var lite ledsen för att jag inte hade en bättre kamera med mig. Men mobilen är inte så himla dålig den faktiskt. Kolla bara vilka färger! Röd stuga, blå himmel och så grönt, grönt.

farger

Växterna kommer upp överallt och när jag tittar lite närmare så kan jag verkligen förstå hur de kan inspirera konstnärer och andra. Se bara på den här blå blomman. Som en kinesisk pagod.

blablomma

Eller den här ormbunken som är på gång. Som en konstnärlig gjutjärnsgrind eller något.
ormbunke

Det finns mycket spännande saker därute i naturen. Gäller bara att inte gå för fort, utan att stanna till ibland och verkligen se sig om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *