Bye, bye körsbärsträd

För ett par år sedan köpte jag ett körsbärsträd som vi planterade i ett hörn av trädgården. Det var ett långsamväxande körsbärsträd som jag köpte för att jag så gärna ville ha ett körsbärsträd där jag kan äta körsbären. Det träd vi har är så högt att jag inte når bären. Ganska snart kom fram till att placeringen var inte bra alls, vi har funderat och funderat, men inte hittat något bättre ställe. Nu när vi skulle sätta upp pallkragar så bestämde vi oss faktiskt för att körsbärsträdet fick sätta livet till. Så nu ligger det uppgrävt, i vår hög med trädgårdsavfall. Lite ledsamt känns det. Jag passade dock på att klippa av de flesta grenarna och ta in dem för att i alla fall kunna njuta av blomningen.

korsbarstrad1

korsbarstrad2

korsbarstrad4

Snart över, men vackert så länge det varar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *