Det är viktigt med god ventilation

Nu skiner solen här! Vi har härligt sommarväder och äntligen har vi fått uppleva ett par riktiga sommarkvällar. De där ljumma alldeles fantastiska kvällarna som man bara inte vill ska ta slut. Och nu när det är så varmt så är det naturligtvis viktigt att få in luft. Så vi har sett till att ha ordentlig ventilation.

Syns att det här varit en fönsterverande. Inte några timmerväggar här inte.

På lördag ska dock vädret vända så vi får väl se till att stänga till lite tills dess.

Verandan är dock i princip färdig. Det ska dit trappräcken och en dörr till boden, samt ska golvet behandlas, men nu börjar det kännas riktigt bra faktiskt!

Gandalf däremot tycker både att vi är tråkiga och att det är för varmt så han ligger mest i skuggan och tjurar lite. Eller så vilar han bara 🙂

2 Kommentarer

 1. Vad? Har ni inga mygg? Om jag försökte något sånt – att ta ut fönstren utan att täcka för hålen med byggplast – så skulle myggorna gnaga mig in till benmärgen.

  Vi har, å andra sidan, knappt några fästingar (jag har hört rykten att de ska finnas men har aldrig sett någon) och definitivt inga mördarsniglar, så det jämnar väl ut sig.

  Så snyggt räcket på verandan blev!

  • Vi har mygg, men inte speciellt många. Ute på kvällen har vi en liten manick som vi sätter igång och det räcker för att hålla myggen borta. Fästingar har vi desto fler. Suck! Är hela tiden livrädd att hunden ska få på sig en med sjukdom i sig. Vi sätter på honom gift, men det håller ändå inte alla fästingar borta.
   Mördarsniglar finns det här, dock inte i vår trädgård ännu, men det är väl bara en tidsfråga.
   Tack!!Är själv väldigt nöjd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *