Tapet!

Redan innan vi flyttade in i vårt hus hade jag bestämt hur en bit vägg i hallen skulle se ut. Den är bara 125 cm bred den här biten, men här bestämde jag att det skulle upp tre våder av en tapet från Boråstapeter och så skulle min stora guldspegel från IKEA hänga där. Sagt och gjort. Tapetrullen beställdes innan vi flyttade in och sedan har den bara legat där! Och spegeln har stått lutad mot väggen. Jag gjorde i ordning väggen och grundmålade den, men sedan har det inte hänt mer. Det är så mycket annat som har fixats och tapeten har liksom hamnat i skymundan. Men idag bestämde jag mig. Nu skall den upp. NU! Så jag körde igång. Och med lite hjälp av sambon, lite svordomar och lite frustration så kom den upp. Vi är inga vana tapetserare sambon och jag, därav svordomarna och frustrationen.

Och vilken snygg tapet! Och vad snyggt det kommer att bli när spegeln hänger på den. Nu blev jag sugen på att ha den tapeten i hela trappuppgången. Men det är i så fall ett projekt långt in i framtiden. Nu är det först kök som gäller.

Men jag har min tapet!

tapet

2 Kommentarer

  1. Lovely. Men aaarrrgghhh, mönsterpassningen! :/

    • Fast när vi väl fått upp den första våden någorlunda rakt och lyckats passa in den på våra sneda väggar så var det inte så svårt att sätta upp de båda andra våderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *