Dagens projekt

Idag har jag gjort mig en ljugarbänk. Köpte en bok med en massa idéer till trädgården och där fanns den här bänken. Vi behövde en bänk till verandan så jag tänkte att jag kan väl testa den här ritningen. Den verkade enkel och inte så märkvärdig. Och det var den! Enkel att göra alltså. Tog inte mycket mer än ett par-tre timmar att såga till och montera. Och vad fin den blev!! Mycket stolt över mig själv.

Ljugarbänk Ljugarbänk

Att jag kallar den för ljugarbänk är inte mitt påhitt – den heter så i boken. I boken var den 2 meter lång, men vi får bara plats med en 150 cm lång på verandan så jag ändrade måtten lite. Det skall också tilläggas att den är faktisk riktigt bekväm! Mycket mer bekväm än jag hade trott. Vid tillfälle kanske den blir målad också. Den är byggd i tryckimpregnerat virke så det är inte akut.

Samtidigt pågår ett jätteprojekt på framsidan av huset där sambon och hans pappa sätter upp ett staket. Idag har de grävt ner jättelika betongplintar. Imorgon skall de där plintarna finjusteras och projektet fortskrider. Bilder kommer att komma när allting är klart.

Det är roligt med projekt! Mina stolar inomhus har också blivit klara och jag är jättenöjd!!

En kommentar

  1. En ljugarbänk är ett måste i trädgården! Kul att du gjort den själv, dessutom.

    Min var färdig, jag har bara målat den (förra sommaren) när den tidigare färgen blev för dålig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *