Jag fixade en pall

Jag har letat efter en piedestal ett tag nu. Hållit koll på Blocket och även hittat några, men lyckats höra av mig för sent. Verkar som att flera än jag har velat ha piedestaler. Samtidigt hade jag hemma en gammal pall från Ikea som min mamma använt som blomsterbord.

pall-fore

Den hade hon i en herrans massa år och den fanns kvar här i Lilla huset efter att hon var borta. Själva sitsen hade blivit förstörd av vatten så det behövdes en duk på pallen för att det skulle se någorlunda vettigt ut.

Jag fick för mig att jag skulle fixa till den där pallen och nu har jag gjort det. Så här tjusig var sitsen med plast på.

pallmplast

Sitsen var sprucken och trasig under plasten. Den hade fått stå ut med mycket vatten och hade blivit förstörd av det. Jag tog helt enkelt bort den gamla sitsen. Istället sågade jag till en rund bit av en tjock limträskiva, slipade den lite rundat och fäste den på pallen.

pall-ny-sits

Den borde hålla ett tag tycker jag. Inte lika känslig.

Till sist fick den lite färg. Är inte helt säker på att jag valde rätt färg, men jag får känna på den här färgen lite och se om den känns rätt. Att måla om den är ju inte något större arbete.

pall-klar

Så nu har jag kanske inte hittat den perfekta piedestalen, men jag har återanvänt en pall som faktiskt passar alldeles utmärkt att ställa en blomma på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *