Nu är den över

over-4

Tiden mellan hägg och syren alltså. Häggen börjar bli utblommad och syrenerna är i full gång. Men det hade ändå blivit lite ledighet i år om man tagit ledigt. Vissa år blommar de i princip samtidigt de här två.

over-1

Nu trillar äppelblommorna också ner. I drivor. Det är ganska vackert det också. Naturligtvis visste jag att det är vackert när fruktträd blommar, men att jag skulle njuta så här mycket av ett äppelträd är nästan lite löjligt. Men det har varit- och är – så vackert!

over-3

Och så hittade jag en gul blomma som är lite underlig tycker jag. De här finns ett helt stånd av och de är ganska fina, men blomman ser mer ut som en del av bladen än som en egen blomma. Men som sagt, ganska fin.

over-2

2 Kommentarer

  1. Så fina bilder du har!

     Jag har aldrig önskat en trädgård, men när jag är inne hos dig så vill jag ibland ha en, i varje fall lite. Verkar så rogivande att jobba fysiskt med något som är sitt eget och så verkar det så kul när du beskriver att det händer saker hela tiden.

    • Jag måste erkänna (även om det nästan tar lite emot) att det är betydligt mer tillfredsställande med en trädgård än vad jag hade inbillat mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *